Meny Stäng

Dubbla matcher igen

Har varit dålig på att skriva här igen.

Har ju förvisso haft en hel del att göra inför helgen som var, har ju fått ut LED-skärmarna och dom skulle ju servas och se till att vi fick igång dom inför matcherna igår, dom funkade utan problem i fredags men i söndags så bråkade dom igen, det visade sig att en huvudsäkring i säkringsskåpet löst ut samt att dom kopplat för många skärmar på ett par kablar men vi fick igång dom tillslut så reklamen funkade hela matchen.

Men det blev ju en rätt lång dag för mig, var på plats kl. 10.00 och började fixa igång skärmarna och sen kl.12.00 satt jag speaker på F19:s match mot Kvarnsvedens IK vilket var en bra match då UIK vann med 3-0, sen kl. 14.00 så sadlade jag om och blev matchsekreterare och började fixa laguppställningar samt även se till att det fanns kaffe i kiosken i läktaren och till oss i speakerbåset.

Därefter så blev det ju match för A-laget mot Eskilstuna United vilken slutade 1-3 vilket innebar att UIK nu ligger på nedflyttningsplats med endast Kristianstads DFF efter oss.

Den matchen började ju 16.00 och var slut ca 18.00 och då skulle man ju plocka ihop allt i speakerbåset samt även plocka in kablar och byggcentraler som man fick lov att plocka ut för att få igång skärmarna så man var inte hemma förrän 19.30 igår vilket känns i kroppen idag, funderar på att ta en vilodag i veckan typ fredag eller så så man får vila upp sig lite.

Men nu ska jag återgå till jobbandet sista timmen.