Det gick hett till i helgen

posted in: Inlägg | 0

Nu var det ju ett tag sen jag skrev nått här igen, men ibland känner jag inte för att skriva något och ibland har jag inte ork och tid.

Men i helgen så fick jag ändå vila mig på lördagen och häll mig hemma och gjorde knappt något alls förutom att sova och slötitta på tv:n.

Men i söndags så var det ju sista omgången i Svenska Spela F19 Norra mellan Umeå IK FF och Bollstanäs SK vilken jag som vanligt satt som speaker på.

Men när jag kom till arenan så pratade jag med våran materialare som talade om att planen var trasig efter lördagens match mellan Umeå FC och Dalkurd, ni som läser VK vet ju att Dalkurds supportrar använde sig av både Bengaler, Pyroteknik och Knallskott i samband med matchen.

Jag fotade skadorna som blev på den nylagda gräsmattan och kan ju säga att det förmodligen kommer att bli rätt dyrt att åtgärda då dom förmodligen måste byta 2 längder av gräset om dom nu inte kan laga det med mindre bitar.

Men nu är det sista veckan med förberedelser inför match då vi har sista hemmamatchen på söndag och dessutom blir det att köra 2 matcher i rad den dagen, vi börjar med match i Damallsvenskan  mellan Umeå IK FF och Mallbackens IF Sunne kl. 14.30 och sen kör vi igång med SM-Semifinal mellan Umeå IK FF F19 och AIK FF F19 kl. 17.30 så vill ni så kom och stötta tjejerna hela dagen.

Det kommer att finnas hamburgare och varmkorv och kaffe och så hela dagen.