Meny Stäng

Det går åt rätt håll

I alla fall vad gäller vikten.
Var och lämnade prover inför läkarbesöket nästa vecka och blodtrycket låg bra trots att jag var tvungen att gå en längre bit än vanligt från bilen då alla platser närmast inklusive handikapp var upptagna.

Dessutom har jag gått ner ytterligare i vikt så nu ligger man på ca 112,5 istället för 119,7 som den var i höstas och vintras, dessutom var blodtrycket bra så bara att hoppas det ser bra ut med övriga prover med, men det återstår att se då man kommer till läkaren.

Blir även att prata om medicineringen i övrigt då Alvedon 665 mg försvinner från halvårsskiftet så då är det att använda någon annan medicin istället, blir nog att köra 1 grams Alvedon och öka från 2 x 665 morgon och kväll till att ta 2 x 1 gram tre gånger per dag vilket förmodligen kommer att funka mycket sämre då dessa har kortare verkningstid än dom med 665 mg med modifierad frisättning som det kallas.

Är tyvärr så att när det kommer en medicin som funkar för oss med stor värkproblematik så dras det in då idioter till ungdomar inte kan låta bli att överdosera dessa eftersom läkarna inte vet hur mycket motgift dom ska ge för att häva skadorna som kan uppstå på levern vid överdosering.

Alla som är lite insatta i vad medicinerna används för vet om att överdoserar man Paracetamol (Alvedon) så tar levern stryk och man kommer att måsta göra en levertransplantation men man dör inte snabbt som dom är ute efter då dom överdoserar utan det blir ju en utdragen död med rejäla problem och smärtor man får om man överdoserar dessa mediciner.

Men nu ska jag återgå till att försöka göra lite vettigt en stund till innan jag åker hem och vilar inför kvällen utbildning via Skype för matchsekreterarna.