Meny Stäng

Dags för ett skov igen.

Nu har man haft ett rejält skov i sin EDS igen, det kanske inte är underligt när man påverkas av vädret som växlar ibland 3 gånger på en dag.
Hur som så har ju vädret växlat rejält sista veckan så man har ju haft värken från hell och i och med det fått köra extra smärtstillande vilket i sin tur gör att jag sover sämre och blir tröttare vilket sista 2 dagarna visat att jag har varit så trött att jag bara klivit upp och käkat frukost och kollat mejlen på morgonen sen gått och lagt mig igen eftersom jag knappt orkat hålla ögonen öppna.

Jag har ju trots allt deltagit i dom online seminarier som jag måste delta i via Iris Hadar som en del i mitt sökande efter en arbetsträningsplats vilket jag ju är glad att vi deltar online hemifrån på grund av Covid -19 men jag har ju en plats på gång redan som var tänkt att börja nu i början på augusti men på grund av semester så får vi flytta fram starten så det blir så fort vi kan men förmodligen blir det från månadsskiftet.

Men hur som så blir det nog bra bara det blir klart, för då får vi ju se om det funkar att arbeta alls och hur mycket som kan funka.

Har i alla fall gett upp mina försök att få igång bilen igen, har insett att jag inte kommer att lyckas utan att lägga ut flera tusen till på den så därför ställde jag av den och la ut den till försäljning på facebook som rep-objekt.
Tyvärr verkar ingen intresserad än men ska förnya annonsen så kanske man kan få iväg den.

Men vet nån av mina läsare någon som vill ta hand om den så hör av er, har satt ut den för 8000 men kan gå ner lite bara nån tar hand om den.

Min bil för att visa vilken bil som bråkar.
Saab 9-3 SE 2.0T 185 HK med motorproblem säljes som rep-objekt för 8000 kr

Är bilen på bilden och det följer med vinterdäck på alufälgar.