Meny Stäng

Dags för en uppdatering igen

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här igen men det beror som vanligt på att man haft mycket att göra samt för lite ork.

Vad gäller bilen så är den fortfarande lika knäpp och vill bara gå på tomgång trots att vi nu bytt, tändstift, kablar, fördelarlock, kondensator, förgasare, bränslepump samt provat med olika tändspolar för att utesluta tändningsfel.

Vi har även kollat alla vacumklockor samt slangar och ändå funkar den inte.

Jag börjar ge upp hoppet om att den alls ska fungera igen.

Vad gäller kroppen så börjar den mer och mer säga ifrån, fungerar bra att sitta och jobba vid datorn och att inventera och så men däremot så vill den protestera högljutt när man måste bära eller hålla på och böja sig ner och fixa med reklamen så numera försöker jag undvika att fixa med det.

Fick även veta i förra veckan att min handläggare på AF slutat och att jag fått en ny men inte vem, så jag kontaktade AF och fick veta vem samt har fått kontakt med honom och inväntar nu kallelse för att kunna diskutera hur vi ska gå vidare då jag har ett beslut som går ut vid årsskiftet och jag inte vet vad som kommer att hända framöver.

Skall även till läkaren och prata igenom min situation och försöka få ett nytt intyg så jag kan söka utökat sjukbidrag alternativt helt sjukbidrag då kroppen protesterar mer och mer.

Men största bekymret just nu är att få igång LED-skärmarna så dom fungerar åtminstone på matchen nu på söndag så jag slipper springa över och halvera reklamen eftersom 3/4-delar av skärmen fladdrade och blinkade och hade sig.