Meny Stäng

Bråkig sida

Har nu åter börjat vara på kansliet för att ha nått att göra samt inte slöa till allt för mycket.
Har ju hållit på med att försöka få in SSL på UIK:s hemsida och fick nu idag mejl om att det var klart nu och vi kunde aktivera SSL i wordpress men det visade sig inte stämma.

Enda fördelen med att sidan gick ner var ju att jag fick lära mig lite mer om att ändra i databasen samt i .htaccess-filen.

Hur som så fungerar sidan igen men fortfarande utan SSL men nu har jag i alla fall koll på hur jag ska göra när jag vet med 100% säkerhet att certifikatet är installerat hur jag ska göra.

Har i alla fall mått rejält dåligt i kroppen sista dagarna så natten mellan måndag och tisdag sov jag knappt alls men lyckades dock få några timmar sömn men orkade ändock med att vara på kansliet men i natt sov jag som en klubbad och vaknade först 11.40 så man fick ta igen några timmar igen.

Ska göra hyfsat tidig kväll ikväll och jobba i morgon igen, håller dels på med ordinarie hemsidan men även börjat jobba på en eventuellt nu hemsida åt UIK då dom funderat på att skapa en gemensam sida för alla sektioner som samlas under umeaik.se och därifrån länkar ihop alla sidor så man har en enhetlig profil för klubben även om alla sektioner är fristående.

Men hur det blir med det vet vi inte idag men skulle dom bestämma sig för att göra så så är det ju bra om man har något att visa upp för alla sektioner så dom får se hur det kan bli.
Sen om det blir någon gemensam sida återstår ju att se.

Men nu ska jag ägna mig åt dumburken ett tag för nu har jag suttit vid datorn och bråkat med sidan sen ca 14.00 så nu är det dags att göra lite annat.