Meny Stäng

Börjar röra på sig nu

Äntligen börjar man få saker att hända här, fick telefonsamtal från kommunens arbetsterapeut idag och hon kommer hit i morgon förmiddag och gör en första koll vad gäller anpassning här, orkar ju knappt lyfta rullstolen med däcken på upp på bron så jag behöver ju en ramp för att slippa lyfta.
Sen behöver jag ju även fixa lite inne så jag kommer åt grejerna och även kan laga mat då jag för tillfället använder mig av en trappstege att sitta på när jag ska laga maten, kan lova att det inte är skönt i ändan men hellre det och orka laga mat än att inte äta alls.

Sen är det ju dags för att påbörja arbetsträningen på måndag, får ju hoppas det går bra, lär väl ta minst en men kanske två veckor att få in rutinerna men jag hoppas verkligen det funkar då det är precis det jobb jag skulle vilja hålla på med, har ju som ni som följer min blogg/sida märkt att jag gärna testar olika utseenden på sidan så varför inte då börja jobba med att utveckla sidor?
Nu får jag ju chansen att lära mig mer om att bygga sidor i WordPress, men även att koda sidor samt att jag kommer att få lära mig en del om webbshoppar så man hoppas ju att det funkar både med kroppen och med knoppen.

Men nu åter till att slötitta på tv och slösurfa eller så blir det lite SWTOR.