Meny Stäng

Börjar ju bli proffs

Nu börjar man få till rullstolsåkandet rejält, igår for jag från lägenheten, till Coop Forum och handlade och sen hem igen, tog ca 1 timme och 20 minuter och jag rullade hela vägen utan stopp annat än för att korsa vägar, men jag kan ju lova att det kändes i musklerna i bröstkorgen och även i höftböjaren och magmusklerna för är det några muskler som får jobba när det är uppförsbacke så är det magmusklerna då man måste använda dom för att få extra kraft.

Idag har jag varit ner på stan och träffat en kompis som jag inte träffat på ca 11 år då han bor i Göteborg numera. Men nu är han och hans fru uppe på besök så då drog vi ihop ett gäng och for och fikade på stan, ett bra sätt att träffa många samtidigt.

Men nu är det snart dags att åka iväg på Ersboda och inhandla lite på Jula och hämta ett paket på Coop forum och sen hem igen, tar bilen denna gång så man slipper gå och bära så långt, kan ju köra den även fast givaren till fläkten lagt av, går ju att koppla in fläkten direkt på batteriet så går ju fläkten konstant och dessutom hinner den just så pass bli varm på den turen.