Meny Stäng

Blir nog ny sida nu

Nu har jag bestämt mig för att förnya mig här på hemsidan och bygga en ny med lite annat utseende.
Har hållit på och testat och haft mig både med den nya redigeraren Gutenberg och även lite med Elementor som är en sidbyggare men lutar åt att jag inte använder Elementor utan endast kör med ett nytt tema och Gutenberg då jag fått till en hyfsat bra hemsida med endast dessa verktyg.

Denna sida är ju byggd med temat Virtue och jag använder tillägget Classic Editor för att göra inläggen här.

Har i alla fall bestämt mig att få lite mer färg på sidan samt byta ut temat så sidan kommer att gå offline under tiden, eller i alla fall hamna bakom en landningssida som talar om att sidan byggs om.

Har idag varit och jobbat på Nolia parkeringen på Hedlunda skolan vilket blev kortare tid än vi trott, vi skulle börja vårt pass 12.45 men var där 12.20 men skulle slutat 16.15 men slutade 15.30 men hör och häpna så har jag inte ont i kroppen mer än normalt idag, trots allt så kunde jag ju ha en stol att sitta på mellan varven och skötte även om att ta betalt av bilarna som kom och parkerade medans dom andra fick sköta om att visa vart dom skulle parkera.

Så nu har man gjort sitt med Noliajobb för i år.

Men det kommer inte att bli i dag jag börjar bygga om hemsidan utan det kommer att bli senare i veckan eller nästa vecka, sen får det ta den tid det tar att få den klar.

Lägger dock in en bild på hur det kan komma att se ut på sidan sen.

Men nu blir det snart sängen för även om kroppen inte tog stryk så verkar knoppen gjort det då jag är dödstrött redan trots bra sömn natten som var.