Meny Stäng

Bläääääääääääää

Idag känner jag mig bara Bläääääääääää i kroppen, har ont i stort sett över allt men mest i axlarna så det är nästan en plåga att orka lyfta en kaffekopp ens och kaffe måste man ju få i sig minst 3 gånger om dagen.

Dessutom börjar man bli lite irriterad på folk som inte svarar på mejl men väl skickar mejl till en, ska inte hänga ut någon men personen är chef över personal på en idrottsanläggning väldigt nära där jag tillbringar mina dagar.

Men som kroppen känner sig just nu så blir det att åka hem och lägga sig efter man tagit extra värktabletter så kanske man kan få lite vila och få slappna av lite i kroppen.

Blev även lätt irriterad igår när jag kom hem och upptäcker att dom kapat ner björkarna som stod vid parkeringen fast mellan den och cykelbanan innanför parkeringen, problemet var att dom lagt björkarna på gräsmattan framför min plats så det stack ut grenar ungefär en meter in på min plats så inatt fick jag parkera på en annan plats fast fick ju närmare till lägenheten så det var ju bra.

Får ju se om dom lyckats städa upp på parkeringen eller om man ska fortsätta parkera på en gästparkering.