Meny Stäng

Bättre men inte bra.

Känns mycket bättre idag i kroppen men det beror nog mest på att jag sluppit springa runt och lyfta så mycket.

Dessutom har jag mest fått sitta vid datorn och fixa så man har inte behövt stressa ihjäl sig heller, då det mest varit LED reklamen som inte funkar så har jag fått inrikta mig på att försöka få igång den, har lyckats så pass att jag fått alla skärmar att fungera men däremot inte fått någon bild på dom då det verkar som att något är fel i kopplingen mellan dator och skärmarna.

Det kommer en tekniker i morgon och skall hjälpa mig att få igång dom så pass att vi kan köra reklamen på matchen på fredag kväll, sen blir det ju ett långt uppehåll då vi har 2 bortamatcher kvar efter det innan det blir speluppehåll på grund av VM i Kanada och då skall dom komma och göra storservice på skärmarna samt även ta med racken med datorn och fixa till den då den verkar ha gått sönder eftersom dom bytt plats på en kabel samt dragit om en kabel så det ser ut som att någon inte vet hur man ska göra när man måste koppla om grejer.

Som ni kanske märker så har jag bytt tema på sidan, detta för att jag håller på och försöker lära mig lite mer om hur man jobbar med WordPress eftersom jag ju gillar att pyssla med hemsidor och funderar på att sätta upp en riktig med eget domännamn och allt.

Men jag kommer att fortsätta att göra om här tills jag börjar känna mig varmare i kläderna och dessutom kommer jag förmodligen att ha kvar denna sida även efter jag gjort en ny.