Meny Stäng

Att folk orkar??

Har sista tiden tillbringat en hel del tid inloggad på facebook även om jag inte alltid varit aktiv utan mest bara för att jag ändå suttit vid datorn hemma och inte haft annat för mig.
Börjar faktiskt bli lite less på alla inlägg där det är än den ena och än den andra dagen där man ska kopiera/klippa ut och klistra in eller dela vidare för att visa att man bryr sig, kan lova att ingen människa någonsin kommer att bli botad från någon som helst åkomma genom att det delas något på facebook.
Däremot kan jag hålla med om att det är bra att det uppmärksammas att det finns organisationer m.m. som jobbar för att främja forskning m.m. för att hitta bot mot sjukdomar.
Skrev faktiskt detta som en status på facebook idag som lyder:

Idag är jag överlevde gårdagen dagen och missade du det är det samma i morgon och alla andra dagar med.

Med andra ord börjar man bli lite less på alla klipp och klistra/dela med sig av dagar.

Är ju faktiskt inte alla som kan säga att dom överlevde gårdagen hur friska och krya dom än var igår både på grund av sjukdom men även genom olyckor och bränder men dom är det väl knappast synd om för dom överlevde ju inte.

Bara en liten tanke från mig mitt i all delningshysteri.