Meny Stäng

Att en tablett kan göra så mycket

Har nu varit slö på att skriva här men dom av er som följer mig vet ju att jag deltagit i forskningsprojektet SCAPIS och då har jag i samband med kontraströnken varit tvungen att avstå från att äta metformin då det kan bli problem med njurarna om av kontrastvätskan om man tar dom samtidigt.
Så givetvis har man ju mått skit efter den undersökningen och haft problem att sova pga värken och måendet så man har fått hålla sig hemma då man inte orkat knappt hålla sig vaken, dock var jag igår och lämnade det sista kontrollprovet för att se om jag skulle få börja om med metformin igen och fick klartecken att ta den direkt, kan lova att det kändes skillnad, hade ett blodsocker på 10,2 när jag lämnade blodprovet och brukar ligga på 6,4 så det var ju rätt högt, men efter att jag tog metformin igår så har jag äntligen börjat må bra igen och fick sova till efter 12 idag då jag blev väckt av telefonen, hade ju tänkt åka till Vännäs på skotervisningen men var ju bara att glömma, vaknar man 2 timmar efter det startar och drygt en timme före det slutar så hinner man ju inte, tar ju ca en timme att komma igång och klä sig och sen ska man få igång bilen och köra till Vännäs också, kanske skulle ha hunnit lagom till dom packade ihop så då är det bättre att inte stressa alls utan stanna hemma och vila istället.

Så dagen tillbringas med att se på SM-veckan på tv och bara vara.