Meny Stäng

Åter till verkligheten igen

Så har man haft en väldigt lugn jul och nyårshelg då man knappt ens varit utanför dörren mer än för att ta in posten och skotta av rampen och altanen lite.
Har lärt mig att det är mindre tungt att skotta om man tar väldigt lite åt gången och inte väntar tills man knappt kommer ut genom dörren.

Hur som så har det ju börjat snöa igen så jag hoppas det kommer tillräckligt för att traktorn ska komma och skotta på dagen i morgon så kanske man kan få bort facket av snö som man parkerar i för tillfället, hann tyvärr inte ut sist han skottade parkeringen så grannens plats blev skottad men inte min.

Har ju i och för sig inget krav att jag ska göra något i morgon men kommer ändå att åka på kansliet för att få tillbaka rutinerna så snabbt som möjligt, är underligt hur fort det går att tappa rutinerna och skippa att kliva upp och att vara uppe för länge på kvällarna och nätterna.

Var i alla fall iväg till Vännäs igår och grattade min morbror som fyllde 70, var ganska trevligt även om man inte kände så många fler än mamma och övriga syskon med respektive.
Dock så lyckades man ju hålla sig vaken även på hemvägen trots att man sovit dåligt natten före, blev som sönderryckt då man skulle försöka sova några timmar på kvällen före Junior VM-Finalen men kunde knappt somna och sen kunde man knappt somna efter den heller på grund av att man nästan var övertrött, sen sov man som en kratta natten som var med så blir nog tidig kväll ikväll så man kanske får sova igen lite sömn även om det är svårt.