Meny Stäng

Arbetsträningen igång

Så har man äntligen fått börja med arbetsträningen, kan ju säga att det är smygstart då jag är på plats 2 timmar om dagen än så länge, började ju igår måndag och jobbar mellan 10 och 12 men har ännu inte kunnat sätta mig in i arbetsuppgifterna jag egentligen ska göra så har mest bara varit förutom idag när jag fick ta tag i att sortera strumpor som tvättats.

Kan lova att det inte alls lär fungera då jag efter typ 10 minuter fick ont i höger axel då jag satt och skulle ta dom från en tvätt vagn och lägga upp på bordet, bordet var helt ok höjd men vagnen var för höga sidor på så tillslut reste jag på mig och stod upp och jobbade, det gick mycket bättre men då fick jag ont i ryggen istället.

Är ju meningen att jag ska ha administrativa uppgifter men har inte gjort något sådant ännu om man inte räknar surr och kaffedrickande dit.

Ska i alla fall jobba i morgon med får vi se sen, känns som jag behöver vara ledig och vila upp mig igen, kan blivit lite för mycket för mig som inte jobbat på ett tag.

Men nu ska jag ta mig en kaffe och en macka till mellanmål och sen vila och göra tidig kväll ikväll, somnade inte förrän strax efter midnatt och klev upp 8.00 i morse så behöver försöka sova igen lite.