Meny Stäng

Aprilväder i maj

Min bil för att visa vilken bil som bråkar.

Kan ju börja med att säga att jag inte mår så bra idag.
Men så är ju vädret som det är för tillfället, visst att det är kallt och grått men att det ska vara sol, regn, snö, hagel och kyla och värme samma dag med typ 20 minuters mellanrum mellan att det växlar gör att man känner sig som man blivit överkörd av en ångvält och sen släng i tumlaren och fått gå på max i typ 2 dygn.

Men man ska väl inte klaga, fick ju äntligen komma mig iväg och hälsa på min morbror och hans sambo igår som jag hade sagt jag skulle åka och hälsa på redan för flera år sen, men nu är det ju gjort i alla fall.

Tyvärr fick man ju lov att låna kompisens bil då min började dumma sig igen, tror jag hittat felet men orkar inte fixa det idag då man mår som man gör, men förhoppningsvis är det bara att den får för mycket luft då en bränsle slang läker lite, dom såg inte så snygga ut så blir att byta helt enkelt, som tur är sitter dom ju bra till så ska inte vara några större problem att byta dom när man väl skaffat materialet.

Blir nog även att byta lite vacuum slangar med vid tillfälle, för hur det än är så nöts även dom med tiden och bättre att byta innan det går sönder än när det redan är trasigt och kanske har gjort att något mer gått sönder.

Men nu ska jag försöka få i mig lite mat och se om man orkar vara uppe nå länge till idag eller om det blir tidig kväll och lägga sig i sängen och se på tv.