Meny Stäng

Äntligen sol igen

Så har solen behagat visa sig igen vilket känns väldigt bra.
Tyvärr har man ju måsta börja kliva upp tidigare och tidigare denna vecka då man ska vara senast 8.00 på lassa i morgon och vet att om jag inte vänjer kroppen några dagar före så sover jag knappt alls natten före vilket då gör att jag är mer eller mindre som en Zombie den dagen.

Har även fått veta av FK att jag inte får mer än 50% sjukbidrag då jag ju har en arbetsförmåga som är maximalt 12,5 timmar per vecka vilket är när allt är som bäst, tyvärr så visade det sig ju att trots att jag och arbetsterapeuten pratade igenom utredningen och kom fram till att dom skulle skriva att 10 timmar var rekommenderat då jag klarade det även sämre dagar så blev det endast 50 % som FK kunde bevilja enligt handläggaren då jag ju under dom bästa förutsättningarna ju klarade 2,5 timmar mer så bör jag ju klara 7,5 timmar till per vecka vilket ju inte riktigt är fallet.

Hur som så har jag påbörjat en test genom att prova vara på kansliet 5 timmar per dag 4 dagar per vecka och då alltså utökat med 2 timmar per dag, än så länge funkar det då hyfsat men vi får ju se i längden hur det kommer att funka.

Fördelen med att man är på kansliet på dagarna är ju att man inte vänder på dygnet utan kliver upp på morgonen/förmiddan istället för på eftermiddan.

Men nu ska jag återgå till att försöka göra något vettigt och sen försöka få i mig lite käk.