Meny Stäng

Äntligen på benen igen

Äntligen har jag blivit av med förkylningen jag haft i kroppen, har varit en konstig förkylning då jag först bara hostade och snorade och var hängig men efter 3 dar så försvann både snorandet och hostandet, däremot kom febern istället så man har legat hemma hela veckan som gått och endast varit ut till brevlådan samt i torsdags till Coop Forum och handla då jag knappt hade något vare sig i kyl eller frys.
När jag sen kom hem efter handlingen vilket knappt tog mer än 30 minuter och dessutom hade skjuts bägge vägarna samt använde rullstolen så hade jag ju givetvis feber så det blev ju sängen nästan direkt så där har ni förklaringen till varför jag inte skrivit här på ett tag.

Idag har jag faktiskt orkat vara ut en sväng, dock var jag bara ut med soporna samt lite skräp till källsorteringsrummet vi har på området, sen försökte jag få bort lite av isen som ligger framför rampen men fick ge upp det trots en rejäl spade då det var för hårt och ryggen dessutom började bråka nästan direkt, tror jag får be kvartersvärden att dom hackar loss isen eller höra om dom har nå tösalt eller så får jag åka och köpa en burk i morgon.

Blir en del ringande och fixande i morgon vad gäller att boka in tid för att laga oljeläckaget som är kvar på bilen samt kolla upp om att skifta om sommar och vinterdäck så jag får sommardäcken på aluminiumfälgarna och vinterdäcken på plåtfälgarna, har ju turen att det är bra däck bägge och 15″ som jag fick tag på billigt så bara att hoppas man hittar nån som är billig och har tid att göra det.

Hittade en sida på nätet som heter Däckskiftarna som verkar vara nya och tydligen ska hålla till på Strömpilen men vart vet jag ej ännu, har skickat en förfrågan till dom får man ju se vad dom tar så kan man ju jämföra sen med dom etablerade firmorna.

Men nu ska jag försöka ta det lugnt resten av dagen/kvällen och vila upp mig inför morgondagen som innehåller jobb och en installation av diverse program och grejer på en dator.