Meny Stäng

Äntligen något positivt

Var och gjorde 50-års kollen på Norrlandskliniken idag, hade ju förväntat mig att måsta göra sockerbelastningen igen vilket jag slapp göra eftersom jag redan behandlas för diabetes så därför gick det mycket fortare att göra undersökningen.

Fick dock positiva besked om blodtrycket som hållit på och hoppat upp och ner hela tiden och aldrig velat ligga under 130/ 90 men idag var det 120/80 vilket ju är som det ska, dessutom har jag för första gången på ca 15 år en vikt på under 110 kg vilket känns otroligt bra eftersom jag kämpat med Beteendemedicin för att få ner vikten men ändå bara stått och stampat i vikt, men efter att jag börjat utesluta gluten ur kosten samt börjat äta mer grönt och fisk så har äntligen vikten börjat sjunka vilket jag bara kan tycka är positivt.

Får dock vänta på svaret på proverna som togs till den 28 maj då jag skall på återbesök och gå igenom provsvaren samt formuläret man får fylla i.

Men nu gäller det ju bara att man kan fortsätta på samma vis så kanske man kan komma ner på tvåsiffrigt igen, är ju rätt många år sedan man var där.