Meny Stäng

Äntligen lite sommar

Veckan som gått har ju varit både upp och ner om man ska se till väder, vind och mående.
Började med att man knappt kunde vara ute för att det var så pass varmt och man inte var van sen blev det ju svalare och då kom ju värken som ett brev på posten.
Har dock haft en rätt hyfsad vecka och helg så här långt och det trots att man jobbade på en match på fredag kväll och en på lördag och man var nästan först där och sist därifrån som vanligt.

Dock slapp jag ju stressa då jag var i god tid så jag hann med att koppla upp datorn och fixa med LED-skärmarna i god tid innan matchen, hade dom igång redan 2 timmar före och dom funkade hela dagen utan strul, var bara en reklam som jag hade missat att byta ut men det gör inget, dom hade ju reklam ändå.

Tyvärr blev det ju förlust för UIK mot KIF Örebro DFF, första förlusten för säsongen så med tanke på att man nu mött dom 3 tippade topplagen och bara förlorat mot ett, vunnit mot ett och spelat oavgjort mot ett så får man ju säga att det ändå ser bra ut, tyvärr så kom ju inte UIK upp i riktigt den klass dom kan spela i så därför föll dom mot en motståndare som var lite bättre för dagen.

Men nu är det snart dags för ännu en EDS-träff i eftermiddag, får se hur många som kommer idag, vet då att 2 inte kommer så jag får sköta allt själv idag igen men så är det ju med oss EDS:are att vi inte alltid orkar, sen att den ena är nyopererad har ju inte med saken att göra.

Hur som haver så blir det förhoppningsvis några som kommer så man inte sitter där ensam med en kanna kaffe.