Meny Stäng

Äntligen bra väder igen

Äntligen har vi ju fått bra väder igen och även solken och värmen har hittat hit vilket ju känns helt underbart för mig men då kommer ju givetvis ett bakslag av någon annan sort.
Har börjat sova dåligt igen och vaknar till och från av att det kryper i kroppen så när man väl klarat av sina timmar på arbetsträningen så åker man hem och lägger sig en stund innan man fixar käk eller så käkar man och lägger sig sen, har även börjat få blodsockerfall sista tiden vilket jag inte borde ha då jag äter Metformin just för att ha koll på blodsockret.

I morgon ska jag träffa diabetessköterskan och få en blodsockermätare samt få lära mig hur jag ska använda den och även prata lite med henne om hur jag bäst ska undvika fler samt hur vi ska gå vidare efter att jag fått hålla koll ett tag.

Men som tur är för mig så är ju värken mindre sen jag började använda rullstolen frekvent så nu är det att använda den som gäller och inte gå om det inte är absolut nödvändigt för att det inte går att använda rullstolen men dom butiker där man inte kan använda rullstolen kommer att få mindre besök av mig framöver eftersom dom inte vill ha kunder som inte kan gå själv vilket jag inte kan om jag ska slippa få ont i rygg och bäcken samt ben och fötter.

Har faktiskt pratat med några av butikernas personal om att det inte går att ta sig fram med rullstol i deras butiker och alla utom Clas Ohlson har sagt att det styrs från centralt håll så dom måste hålla sig till det, det sa även Clas Ohlson men tillade att det enligt deras policy skulle vara minst 80 cm mellan hyllor och var det mindre så skulle dom flytta om  så det gick att ta sig fram även med rullstol, tyvärr har inte alla butiker samma tänk, speciellt inte butikerna ute på AVION, är bara Clas Ohlson där som man kan rulla fritt inne på.

Börjar faktiskt på fundera på om man skulle börja jobba som så kallad ”Mystery Shopper” och specialicera sig på hur butiker och restauranger bygger upp sin inredning, har sett flertalet ställen där t.ex. handikapptoaletterna haft trösklar och dörrarna varit vända så man måste rulla förbi dörren och vända för att öppna den då det är för trångt utanför.

Men nu ska jag ta och slösa nån timme på SWTOR vilket jag inte lagt nån tid på nästan en vecka nu.