Meny Stäng

Sista arbetsdagen

Så gör man sin sista arbetsdag på arbetsträningen och har ju lärt mig en hel del om hur man jobbar med hemsidor och ändrar i teman och så, nu är det ju tyvärr så att jag ännu kan för lite för att våga mig på att jobba med sidor som skall ut fort utan får hålla mej till att göra egna provsidor där jag testar olika teman och försöker få dom att likna något.

Dock kan jag typ hundra gånger mer om hur man jobbar med hemsidor nu än vad jag kunde för ett år sedan så lite har ju fastnat i teflonhjärnan.

Så nu är det bara att vänta och se vad som händer framöver, hoppas ju på att få en Extratjänst på UIK:s kansli så jag får fortsätta jobba och behålla mina rutiner hyfsat i alla fall, dock kommer jag ju mestadels att jobba med administrativa uppgifter och bara lite med hemsidan där.

Dessutom har jag ju kommit fram till att jag maximalt klarar att jobba 3 timmar per dag fyra dagar i veckan om jag skall kunna ha någon typ av fritid, åker ju nästan alltid direkt hem och käkar efter jobbet och sen gör man inte mycket mer än ser på tv och sitter lite vid datorn.

Ska även skicka in ansökan om sjukbidrag på 75% så jag slipper krångla på med sjukskrivningar på den del jag inte klarar av att jobba, tror faktiskt det bör gå igenom denna gång då FK vet att vi gjort denna utredning via dels IRIS Hadar och sen ett års arbetsträning.

Men nu ska jag återgå till att försöka få lite ordning på min så kallade utvecklingssida.